Faciliteiten

Camping Castell Montgri is van alle gemakken voorzien! De camping beschikt elk seizoen over een professioneel en enthousiast animatie team die de kinderen de tijd van hun leven zullen bezorgen. Het animatie team zorgt elke dag voor een leuk programma vol met activiteiten voor jong en oud. In de ochtend kunnen de kinderen lekker tekenen en knutselen bij de miniclub en in de avond kunnen zij meedansen met het animatie team tijdens de minidisco. Overdag worden diverse toernooien georganiseerd op de sportvelden van de camping. Ook voor de volwassenen worden er leuke activiteiten georganiseerd. Overdag worden er diverse fiets, hardloop en wandel tochten georganiseerd en in de avond kan men genieten van diverse live shows!

Waterplezier in overvloed

camping castell montgri zwembad panoramaDe camping beschikt over drie verschillende zwembaden. Bij zwembad La Bassa, in het noorden van de camping, kan men heerlijk genieten van een prachtig uitzicht van de omgeving onder het genot van mojito. Het Panorama zwembad is het grootste zwembad van de camping. In dit bad worden diverse spelletjes voor de kinderen georganiseerd en men kan hier meedoen met de aqua gym. Na een actieve dag kunt u een hapje en een drankje halen bij het restaurant dat naast het zwembad is gelegen. Bij zwembad Ombra is er ook genoeg te doen! Dit zwembad beschikt over diverse spannende glijbanen. Dit bad wordt omgeven door een ligweide waar u kunt ontspannen in de warme Spaanse zon terwijl de kinderen spelen in het dichtbij zijnde speeltuintje.

Wi-Fi

Winkel op camping castell montgriCamping Castell Montgri beschikt over een Wi-Fi verbinding waar u (tegen betaling) gebruik van kunt maken. Heeft u geen smartphone, tablet of laptop meegenomen? Dan kunt u ook gebruik maken van het internet in het cyber café van de camping. Vers afgebakken broodjes kun u halen bij de supermarkt van de camping. Ook beschikt de camping over een pinautomaat. Op de camping heeft u ook de mogelijkheid om een fiets te huren. Zo kunt u op een leuke en sportieve manier de omgeving ontdekken.