Restaurant en Bar

Voor een hapje en een drankje hoef je bij Camping Castell Montgri niet ver te zoeken! De camping beschikt namelijk over meerdere restaunts, bars en gellateria’s. Bij restaurant de cocina internacional en restaurant Grill kunt u genieten van een uitgebreide internationale keuken. De specialiteiten van deze restaurants zijn Paella, Vis en vlees van de grill. Wilt u de tradionele streek gerechten van Catalonië proberen? Dan moet u zeker een bezoekje brengen aan restaurant Alauda. Op de kaart staan vlees gerechten en pizza’s. Bij Pizzaria Ombra kunt u overheerlijke Pizza’s bestellen die in een traditionele oven zijn gebakken. Bij het Panorama zwembad vindt u ook een ‘take away’ restaurant. Hier vindt u een groot aanbod aan afhaal maaltijden. U kunt hier namelijk hotdogs, hamburgers, gegrilde kip en Nederlandse, Indiaas, Aziatische en Mexicaanse specialiteiten bestellen.

Een hapje en een drankje

Heeft u na het zwemCamping castell Montgri pizzaria bij zwembad panoramamen trek gekregen in iets lekkers? Dan kunt u bij diverse barretjes op de camping terecht voor een lekkere snack. Bij zwembad La Bassa vindt u een snackbar waar u heerlijke snacks, broodjes en speciale gerechten kunt bestellen. Ook kunt u hier overheerlijke cocktails bestellen. De beste mojitos van de camping vindt u hier! Heeft u geen boodschappen in huis? Voor een heerlijk ontbijt kunt u terecht bij cafetaria-crêperie Ombra. Hier kunt u onder andere verschillende soorten ontbijt, milkshakes, pannenkoeken, fruitsalades en smoothies bestellen.

Helados

Op Camping Castell Montgri kunt u op diverse plaatsen overheerlijke ijsjes bestellen. Bij zwembad Ombra, in het noordelijke deel van de camping, bevindt zich een heladería waar u overheerlijk roomijs kunt bestellen. In het midden van de camping, bij het Panorama zwembad, kunt u voor wat verkoeling tijdens het zonnen terecht bij de ijskiosk van het zwembad complex. Ook vindt u op het zuidelijke gedeelte van de camping een heladerìa. Deze staat in de buurt van zwembad La Bassa.