Zwembadenpark

Camping Castell Montgri is voorzien van diverse ruim opgezette zwembaden die over de camping zijn verspreid. Op het meest noordelijke punt van de camping vindt u zwembad La Bassa. Bij zwembad La Bassa hangt een heerlijke ontspannende sfeer. Het zwembad wordt omgeven door een restaurant en een prachtig terras en in het hoogseizoen speelt hier iedere avond een band. De gasten van Castell Montgri komen hier zeer graag! Dit zwembad beschikt over het beste uitzicht van de camping. U kijkt hier namelijk uit over een mooi stuk van de Costa Brava. Het zwembad is in het hoogseizoen van 12.00 tot 23.45 uur geopend.

Heerlijk ontspannen

In het centrum van de camping vindt u een panoramaZwembad la bassa op camping castell montgri zwembad. Dit zwembad is bijna 2.000 m2 groot en wordt omgeven door diverse ligbedden. Hier kunt u zich heerlijk ontspannen terwijl de kinderen onder het waakzame oog van de badmeester in het water spelen. Ook is dit zwembad voorzien van een glijbaan en een watertoestel voor de kinderen. Voor wat verfrissing kunt u terecht bij de gelateria die u in de buurt van het zwembad kunt vinden. In het hoogseizoen worden hier ook diverse waterspellen georganiseerd.

Zwemmen en spelen

In het lagere gedeelte van de camping vindt u zwembad Ombra. Dit bad is een twee gedeeltes opgesplitst. In het ondiepe deel van het zwembad kunt u heerlijk met de kleintjes poedelen. Aan de andere kant van het glijbaan bij zwembad ombra op camping castell montgrizwembad staan een paar spannende glijbanen waar de waterratten vanaf kunnen glijden. Ook dit zwembad wordt omgeven door een ligweide waar u heerlijk kunt ontspannen. In deze ligweide hebben kinderen ook de mogelijkheid om diverse spelletjes te spelen met andere leeftijdsgenootjes. Als u van het zwemmen trek heeft gekregen kunt u voor een hapje en een drankje terecht bij restaurant ‘take away’ of bij de crêperie. Het is niet verplicht om op Camping Castell Montgri een badmuts te dragen.